Известие

Collapse
No announcement yet.

Височина на предната седалка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Височина на предната седалка

Колеги смъквам лос4ето за височината до долу защото оби4ам да ми е ниско и когато стана след определено време седалката сама си застава пак на горно положение как да я застопоря ?

тя и моята се вдига ама съвсем малко и просто пак бутам лоста.и напиши със ква кола си

Comment

Първоначално публикувано от n.ianev Покажи съобщение
      тя и моята се вдига ама съвсем малко и просто пак бутам лоста.и напиши със ква кола си
      и моята прави така но много рядко но го прави
      http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
      www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

Спокойно колега и мойта го прави от време на време. Явно пресечите местности в София не и харесват и иска да е на високо
        145 1.6 T.S
        164 3.0 Q4

Comment

и моята го прави тоя номер, сега свикнах да проверявам от време на време дали лоста е до долу....
          Седалка с характер общо взето
          159 1.9JTDM

146 ti

Comment

от капака е

И мята го прави същото и съм установила, че след като са отваря предния капак седалката се вдига.

Comment

Моята не се вдига, докато седя на нея, но често когато не съм бил вътре и като влезна се е вдигнала. Струва ми се, че когато е топло се случва по-често. Зимата почти не ставаше така, а сега ако е била на слънце винаги. Ноо май си е индивидуално за всяка седалка
              Alfa Romeo 146, 1.4 Twin Spark, 1999 г.

Comment

с моята нямам проблем,понеже съм малко нисичък ми е вдигната постоянно
                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm

Comment

Вие май си имате работа с полтергейсти........ Малкия човек който живее под
                  седалката........
                  При мене е обратното , като вдигната малко по малко почва да слиза на долу , което ми се вижда нормално
                  Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

явно само моята си седи най-долу...
                    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                      Вие май си имате работа с полтергейсти........ Малкия човек който живее под
                      седалката........
                      При мене е обратното , като вдигната малко по малко почва да слиза на долу , което ми се вижда нормално
                      ти явно си по тежичък и за това слиза сама

това е шега дане се обидиш нещо

Comment

Нека някой ако знае как да я застопоря да сподели мнение

Comment

Първоначално публикувано от ico83 Покажи съобщение
                          ти явно си по тежичък и за това слиза сама

това е шега дане се обидиш нещо
                          Е не съм от най леките ( 90 кг ) . Ама чак да съм най тежкия измежду нас ..... едва ли
                          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                            Е не съм от най леките ( 90 кг ) . Ама чак да съм най тежкия измежду нас ..... едва ли
                            е аз не казвам най тежкия а пък и аз съм почти колкото теб -5

Comment

Лостчето ,което се издърпва за да се вдигне седалката според мен трябва да е хубаво прибрано докрай да не се вижда металната тръбичка!!! Тогава май не се вдига.

Comment

Working...
                              X